fbpx

Opholdsstedet Værkstedsskolen

Søger du en døgninstitution med skoletilbud? Opholdsstedet Værkstedsskolen i Rugsted er selvejende og har eksisteret siden 1988 og ligger i naturskønne omgivelser en smule sydvest for Vejle. De fysiske rammer er hjemlige og indbydende, fordelt på 3 matrikler i et mindre lokalområde, og består hovedsageligt af beboelse, værksteder, aktivitetsbygninger, administration og en del grønne udearealer. Her får du også social færdighedstræning, botræning og meget mere.

Vores døgninstitution tilbyder ophold og særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) til unge i alderen 16-23 år, som har behov for aflastning, støtte, udvikling og læring i fællesskaber med andre unge som har tilsvarende behov.

De unge på vores opholdssted kommer fra hele landet og har forskellige baggrunde, men fælles for dem er at livet har budt på vanskeligheder, udfordringer og afsavn, som bl.a. har gjort at skolegang/uddannelse er gået i stå eller sat på pause. Værkstedsskolen giver unge i sådanne livssituationer mulighed for at få støtte, hjælp og mod på at komme videre, og/eller inspiration til nye veje og personlig udvikling.

Til disse formål tilbydes, ud over selve opholdet og STU, særlig støtte/hjælp, undervisning, aktiviteter og samvær til unge, som overvejer STU og/eller har brug for en støttende, afklarende, inspirerende og aktivitetspræget periode i deres liv.

Kontakt det sociale tilbud

Alder

16-23 år

Kommune

Vejle