Delfinhuset er godkendt til

  • Kriminalitet, farlig for personer
  • Kriminalitet, ikke-personligt farlig
  • Manglende omsorg

Aldersgruppe

12 – 17 år (og vi er også godkendt til efterværn 18-23 år)

Beskrivelse af målgruppen

Delfinhusets valg af målgruppe indeholder et særligt fokus på at imødekomme målgruppens behov for et overskueligt, rummeligt og forudsigeligt miljø. Delfinhuset henvender sig med andre ord til unge, der kan have udviklet afvigende og problemskabende risikoadfærd. Personalet er kompetent til at arbejde med unge, der kan have oplevet omsorgssvigt eller har levet en barndom i et belastet miljø.

Delfinhuset har specialiseret sig i det kriminalitetsforebyggende og forebyggende område, hvor vi arbejder ressource- og styrkeorienteret. De unge kan være i risiko for eller have begået simpel, alvorlig eller farlig kriminalitet, og målgruppen kan karakteriseres ved, at der er en kompleksitet i målgruppernes problemstilling, som kræver viden inden for forebyggelse, omsorgssvigt og robusthed.

I Delfinhuset ønsker vi at arbejde tæt sammen med unge omkring forebyggelse, selvudvikling og en meningsfuld hverdag. De unge er i alderen 12 til 17 år og godkendt til efterværn 18-23 år. De kan både være drenge eller piger og er individuelt tilpasset personalet og huset, der rummer tre unge.

I Delfinhuset ønsker vi, at den unge udvikler sig i et trygt og omsorgsfuldt miljø.

Kontakt huset på tlf. 2670 0296

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Efterværn §76, Opholdssted §66 stk.1 nr. 5, Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, Kontaktperson §52, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Leder

Mette Scheller

Priser

6.224,85

Visitationsansvarlig

Mette Scheller

Opsigelsesvarsel

Løbende, plus en måned

Antal normerede pladser

3

Diagnose

Tilknytningsforstyrrelse

Alder

13-17 år, 16-23 år, 18-23 år

Tillægsydelser

Akutanbringelser, Efterværn § 76

Kommune

Guldborgsund

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

image