fbpx

Øster Gl. Skole er et opholdssted hvor børnene/de unge tages alvorligt og hvor udvikling og livskvalitet i nuet går hånd i hånd.

Øster Gl. Skole afdeling “prinsevej” er et socialpædagogisk Opholdssted for 5 unge i alderen 10-18 år, med sociale og følelsesmæssige vanskeligheder.
De unge er kendetegnende ved at have brug for og profiterer af den høje faglige og professionelle tilgang, blandet med det nære familliære miljø. Lederparet Trygve og Helle bor på stedet.
På Prinsevej er det at udvikle sit selvværd og sin selvfølelse og at have en god barndom, i højsædet.
Det at lære hvordan vi kan være sammen på en god måde, holde til og respektere andres grænser og ikke mindst at være i de sociale rum med børn og unge på egen alder og niveau, er en meget vigtig faktor.

Øster Gl. Skole “ungeafdelingen” på sommersgyden er for 5 unge i 15-18 år, med mulighed for forlængelse til det 23 år.
De unge på ungeafdelingen er kendetegnende ved at have brug for og profiterer af den høje faglige og professionelle tilgang, blandet med det nære familliære miljø, men hvor der specielt arbejdes på, at gøre de unge endnu mere selvstændige og klar til at kunne klare alle de udfordringer der kommer når de skal kunne stå på egne ben.
På ungeafdelingen er der rum og plads til at være ung, samt støtte og hjælp fra empatiske og tydelige voksne, til den adskillelse og identitetsdannelse, som de skal gennemleve årene fremefter.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Leder

Trygve Moltenow

Diagnose

Personlighedsforstyrrelse

Alder

13-17 år, 16-23 år