fbpx

Myagergård – afdeling Hjorthøjgård

Vi gør en forskel|Vi gør en forskel

Vær den første til at bedømme!

Fordi vi skal tænde en drøm hos den enkelte

Myagergård er et professionelt udvidet udrednings- og behandlingstilbud med 4 unge.

På Myagergård skaber vi struktur og forudsigelighed samtidig med, at vi til enhver tid skal være omstillingsparate for at kunne yde den bedst mulige behandling til den enkelte ung.

Vi inkluderer den unge i egen behandling, hvor vi arbejder intensivt gennem blandt andet PAS analyse, tjeklister med fokus på nærmeste udviklingszone, relationsskemaer og livshistorier. Disse er med til at gøre den enkelte unges udvikling synlig og målbar. Hos os er relationen til den unge det bærende igennem hele forløbet, og vi inddrager den unges netværk, så vidt det er muligt og til den unges bedste.

Vi lægger vægt på, at der er en kontinuerlig udvikling mellem ung og kontaktpædagog, hvor vi gennem test sikrer, at pædagogen arbejder ud fra lige præcis det stadie, hvor den enkelte unge er i sin udvikling. På denne måde kan vi gøre den unge mere og mere selvhjulpen skridt for skridt.

Vi er tydelige rollemodeller med forståelse for den enkeltes styrker og problematikker, så vi hele tiden arbejder med en individuel tilgang til den enkelte ung ud fra dennes potentialer og kompetencer.

Vi har derfor meget få regler, men mange individuelle aftaler. Vores værdier er: Respekt, Ligeværdighed, åbenhed, dialog, tillid og fleksibilitet.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)