fbpx

Kildevæld Sogns Plejehjem

KILDEVÆLD SOGNS PLEJEHJEM

Plejehjemmet ligger på Østerbro i København tæt på Kildevældsparken, indkøbssteder, bus og tog. Plejehjemmet er en selvejende institution bygget i 1974 og har plads til 63 beboere – de 3 af boligerne er ægtepar-boliger.

Alle boliger har et værelse på cirka 16 m2, en entré med garderobeskab og eget badeværelse. Fra boligen er der direkte adgang til spisestue på etagen og fælles sofaarrangementer.

På Kildevæld er beboerne i centrum. Vi ønsker at skabe livskvalitet i trygge og værdige rammer og lægger vægt på beboernes mulighed for at opretholde en hverdag, man er glad for og måske vant til fra tidligere.

Vi er et hus, hvor der hver dag serveres hjemmelavet mad af friske råvarer fra eget køkken. I stueetagen ligger en hyggelig fælles spisestue, som også bruges til mange forskellige arrangementer i løbet af året. Fra spisestuen kan man gå direkte ud i hjemmets gårdhave med træer og blomster.

Et godt sted at bo, besøge og arbejde
Kildevæld skal være et godt sted at bo, besøge og arbejde. Vi lytter til beboernes ønsker til den gode hverdag og tilbyder mange forskellige aktiviteter, som man kan deltage i –  hvis man har lyst. Nogle gange er det store fester andre gange ”mandeaftener” i et sluttet selskab.

På 4. etage har huset et stort lyst fællesrum med hyggelige sofahjørner og store tagterrasser. Hér holder vi fx caféarrangementer, byder op til dans, synger, læser avis, hører foredrag, ser film og spiller banko. Vi prøver gerne nye ideer, og holder hver måned beboermøde, hvor man kan komme med ønsker og ideer til nye aktiviteter eller andre ønsker til hverdagen.

Samarbejde om det gode liv
På Kildevæld sætter vi pris på vores gode samarbejde med familie, venner og frivillige, som ofte hjælper i forbindelse med ture ud af huset og andre arrangementer. Vi samarbejder med lokale daginstitutioner i området om møde mellem generationer, og prioriterer et godt samarbejde med pårørende og lægger vægt på gensidig respekt til gavn for beboerne.

Når man flytter ind på Kildevæld, møder man også husets ergo- og fysioterapeuter. Huset har et , fuldt udstyret træningslokale i stueetagen, hvor der tilbydes både individuel træning og fælles gymnastik og bevægelse.

Kontakt det sociale tilbud

Kommune

København