fbpx

Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på fællesbeslutningerne i din hverdag. Du kan være med til at beslutte, hvilke retter du skal spise den næste uge eller hvilket niveau af mad, der er på menuen: festmiddag eller opfindsom restemad. Du kan også få indflydelse på, hvor den næste udflugt, indkøbstur eller ferietur skal gå hen.

Du kan deltage i forskellige aktiviteter, som vores dedikerede frivillige arrangerer blandt andet bankospil, it-undervisning eller at cykle med en frivillig, som en del af projekt Vind i håret.

Som pårørende kan du være med til mere

Vi ser pårørende som en aktiv del af livet på Kildemarkscentret. Derfor opfordrer vi dig som pårørende, til at overnatte, spise med eller holde fødselsdagen direkte på centeret i vores store fællessal. Det skaber liv for dig, dine nærmeste og de øvrige beboere på centeret.

 

Kildemarkscentret er dit aktivitetshus

Vi har vide rammer for, hvilke aktiviteter, du som beboer kan opleve. Kildemarkscentret er ”dit hus”, og derfor er det dine ønsker til aktiviteter, der så vidt muligt, sætter rammen for, hvad vi tilbyder her. På Kildemarkscentret kan du for eksempel:

  • Nyde en afslappende stund i vores sanserum
  • Nørkle med håndarbejdsprojekter eller svinge saven i vores træ værksted
  • Fordybe dig i en god bog på biblioteket

 

Hvordan ser Kildemarkscentret ud

På Kildemarkscentret er du hjemme, og ikke på et hjem. Vi har 44 lejligheder fordelt ud i en hovedbygning og to mindre bygninger. Omkring halvdelen af vores boliger er målrettet borgere med demens. Lejlighederne er lyse med let adgang til fællesarealerne, og det gør, at du lettere kan være social med dine naboer. Vi har god plads på fællesarealerne, og vores køkken sørger for frisk hjemmelavet mad til alle måltider.

Fra lejlighederne er der udgang til flere små pryd- og nyttehaver, som du kan nyde. Vi er nabo til en flok heste, og det er nemt lige at gå en tur i den nærliggende skov.

Kontakt det sociale tilbud

Kommune

Næstved