Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Kallehavegård

Kallehavegård er et botilbud i socialpsykiatrien, vi bor i idylliske omgivelser, men tæt på transportmidler – vi bor lige midt imellem Slagelse – Korsør og Skælskør.

Hos os vil der blive lagt stor vægt på at tage udgangspunkt i den enkelte beboers aktuelle livssituation, således at der arbejdes ud fra det sted, han/hun befinder sig på lige nu.

Derfor arbejdes der individuelt og med stor respekt for, at vi som mennesker er forskellige og således har forskellige ressourcer og behov. Der arbejdes systematisk med træning/undervisning i sociale færdigheder, hvor der sættes fokus på beboerens tanker og følelser, hvorved beboeren igennem omstrukturering og refleksion får mulighed for at vælge en anden adfærd og efterhånden at kunne mestre flere ting i hverdagen.

Der tages udgangspunkt i de miljøterapeutiske principper, d.v.s. at hverdagen er meget struktureret og problemløsningsorienteret.

Medarbejdernes grundlæggende værktøj er motivation, omsorg og fokus på den enkeltes ret til at træffe egne beslutninger. Det er meningen, at den enkelte beboer skal deltage i alle de ting, der hører til i en normal hverdag: bl.a. madlavning, borddækning, oprydning, rengøring, tøjvask og social omgang med de andre beboere.Herudover er der også mulighed for at arbejde udenfor, reparere ting/hus ligesom vi har et stort værksted

Kontakt Kallehavegård

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107, Længerevarende botilbud §108

Leder

Mette Dinesen

Diagnose

Hjerneskade, Personlighedsforstyrrelse

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år