fbpx

Johannesgården ligger i Brønshøj tæt på Brønshøj Torv og Degnemosen.
Vi har gode parkeringsmuligheder på Fuglsang Allé. Johannesgården ligger i gåafstand til Brønshøj Torv, hvor der er gode muligheder for offentlig transport og indkøb.

Johannesgården har store lyse opholdsrum på hver etage, som er til fælles brug. Her er der mulighed for at få en hyggesnak, se TV og få serveret dagens måltider. Vi har en dejlig gårdhave, og når vejret er godt, holder vi hyggelige grillarrangementer ligesom måltider og eftermiddagskaffe kan nydes i haven.

På Johannesgården bor 74 beboere, fordelt på tre etager. Boligerne består af et stort badeværelse og et stort værelse (stue og soveværelse). Hvis du ønsker, at adskille stue og soveværelse, kan det lade sig gøre ved hjælp af fleksvægge. Der er også mulighed for at indrette tekøkken i din lejlighed. Alle boliger har udgang til altan eller terrasse.

Fra 2006 til 2009 blev Johannesgården totalrenoveret.
Johannesgården er et selvejende plejecenter, opført af den Danske Frimurerorden i 1968.

Hverdagen

På 1. sal finder du den store Multisal. Det er her ”Kulturcafeen” holder til med diverse aktivitetstilbud. Her har du mulighed for at mødes med de andre beboere til en hygge stund med en god kop kaffe. Multisalen danner også rammen om fester og andre aktiviteter som banko, foredrag, sang og musik.

Kulturcafeen har udgang til vores dejlige gårdhave, hvor der er mulighed for at nyde solen og følge årstiderne.

Vi har et aktivitetsudvalg med seks beboere. I samarbejde med medarbejderne udarbejder de et månedligt aktivitetsprogram. Du er meget velkommen til at komme med ønsker til aktiviteter gennem aktivitetsudvalget.

Kulturcafeen arrangerer også udflugter i vores egen bus, så der er mulighed for at shoppe i Rødovre Centrum, hvis du har lyst til det eller tage med til en af de mere kulturelle oplevelser.

På Johannesgården har vi eget køkken, som laver den lækre mad til huset. Vi har også eget vaskeri, og vores rengøringsmedarbejdere er ansatte på Johannesgården.

Værdier

Johannesgården er kendt for at være et smukt og lyst center med god atmosfære. Vores gårdhave på 1.sal er unik og er et positivt aktiv for Johannesgården. Den gode mad fra køkkenet får også positiv omtale. Sidst men ikke mindst har vi mange frivillige, der i dagligdagen gør en stor indsats for Johannesgården’s beboere, med arrangementer som fx underholdning og besøg.

Vi vil skabe et trygt hjem, hvor det er godt at bo, arbejde og gæste.

Kontakt det sociale tilbud