Humble Plejecenter er et plejecenter for borgere med diagnosen demens, der har behov for omsorg døgnet rundt.

Hver afdeling er indrettet med køkken/alrum. Det er her, vi mødes til måltiderne og andre aktiviteter. Har man lyst, kan man også spise i egen bolig.

Plejeentret har et motionsrum, der benyttes flittigt af husets beboere og borgere, der er henvist til træning af kommunens terapeuter. Vi har også en fællesstue, som vi bruger til forskellige arrangementer, det kan f.eks. handle om god mad, sang og dans m.m., og så har vi en dejlig lukket gårdhave, hvor vi særligt i sommerhalvåret hygger os med keglespil eller bare driver den af i det gode vejr

Der er knyttet 3 kontaktpersoner til hver enkelt beboer på Humble Plejecenter, og så arbejder vi tæt sammen med kommunens demenskoordinator.

På Humble Plejecenter er der ansat sygeplejesker, social- og sundhedsassistenter (SSA), social og sundhedshjælper (SSH) og sygehjælpere, og endelig er der ansat enkelte ufaglærte medarbejdere.

Vi er også praktikplads for elever fra social og sundhedsuddannelserne SSA og SSH.

Derudover er der tilknyttet sygeplejersker, ergoterapeut, fysioterapeut, fodterapeut og diætist til centret. Til sidst bør det omtales, at vi har et korps af engagerede frivillige medarbejdere, som assisterer ved ture ud af huset og ved afvikling af forskellige sociale og kulturelle arrangementer her på centret.

Kontakt det sociale tilbud

image