fbpx

Home er et opholdssted for unge beliggende midt i Hundested (Halsnæs Kommune). Home har været opholdssted siden 1988, og blev etableret ud fra et ønske om at skabe et tilbud til unge, hvor det var de unge og deres behov, der reelt var i centrum. De unge skulle bo i et rigtigt hjem og deres behov skulle dermed ikke længere tilpasses en given institutions rutiner og vagtplaner.

Jorun Magnussen er stifter af Home, og bor og arbejder stadigvæk på Home sammen med sin mand Klaus Toke Madsen. Leder Morten Elis Jensen har også arbejdet på Home siden etableringen i 1988. Med tiden er de bærende værdier, som Home blev etableret på, blevet til et særegent værdisæt, som har vist sig levedygtigt og frugtbart. Livslange relationer til mange Home-børn er en realitet, og mange unge har gennem årene forladt Home med en følelse af at være klædt godt på til at leve livet bedst muligt.

Høj faglighed og mange års erfaring går her hånd i hånd med menneskelige idealer og værdier. Vi skaber struktur og udvikling med vores faglighed og hjertelige bånd med vores menneskelighed.

Kontakt det sociale tilbud