Holmehusene er bosteder som henvender sig til voksne borgere med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer, som følge af en erhvervet hjerneskade, herunder udad reagerende/problemskabende adfærd.

I Holmehusene ser vi vores kerneopgave, som det vi gerne vil være kendt for, nemlig at være ”Væksthuse for livskvalitet”.

Holmehusene ligger i udkanten af Ringkøbing by, der er 10 minutters gang til nærmeste indkøbsmulighed. Busstoppested er lige ved døren, her er direkte forbindelse til banegården og centrum.

Holmehusene består af tre afdelinger. Hus 24, hus 28 & hus 30, samt et fælleshus.

Der er 6 – 7 lejligheder i hver afdeling/hus. Boligerne er ca. 12 år gamle og fremstår pæne og velholdte. Ud over tekøkken i de enkelte lejligheder, er der et større fælleskøkken i fællesarealerne, samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. I fællesarealerne er der yderligere et tv hjørne.

Lejlighederne er to rums boliger på 65 m2, med eget tekøkken og handicapvenligt badeværelse.

Til hver lejlighed er der en lille hyggelig terrasse, herudover er der en parklignende have, med to store fællesterrasser med mulighed for grill og bål. Lejlighederne støder op til et fælles opholdsrum med køkken og tv hjørne. Her er mulighed for fællesspisning og socialt samvær.

Holmehusene har rådighed over et ”fælleshus”, her er der træningskøkken, bordtennis og billard samt et større fællesrum til rådighed for sociale arrangementer.

Kontakt det sociale tilbud

image