fbpx

Gudbjerg Plejecenter

Gudbjerg Plejecenter er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune.

Gudbjerg Plejecenter er bygget i 1952 og er blevet delvist ombygget i 2002 og igen i 2018. Plejecentret er beliggende i smukke landlige omgivelser.
Gudbjerg Plejecenter består af moderne lyse og tidssvarende boliger. Disse er henholdsvis inddelt i pleje-, demens- og ældreboliger.

På Gudbjerg Plejecenter er socialt samvær og fællesskab i centrum. På alle afdelingerne er der hyggelige opholdsstuer, der indbyder til sociale aktiviteter beboerne imellem.
Derudover forefindes der en større fælles spisestue og en fælles hyggestue, hvor der i hverdagen er en aktivitetsmedarbejder, der sørger for at tilrettelægge aktiviteter og hygge.
På Gudbjerg Plejecenter bestræber vi os altid på at skabe et personligt og hjemligt miljø på vores fællesarealer.

Der er ikke et aktivitetscenter tilknyttet plejecenteret, men der er løbende aktiviteter i huset. Alt fra udflugter til kreative fremstillinger, som maling, strik, blomsterbinding, sang og musik, spil, gymnastik eller bare almindelig hygge.
Vi har nogle gode traditioner som påskefrokost, forårsfest, grillfester i haven, sankthansfest, høstfest og den årlige julefrokost. Pårørende er ofte inviteret med til fester og er altid velkomne til at komme med idéer og forslag til arrangementer.

På Gudbjerg Plejecenter har vi ligeledes et godt og tæt samarbejde med Gudbjergs venner, der består af ildsjæle fra lokalområdet.
Gudbjergs venner kommer ofte forbi til en hyggelig snak, en gåtur i det fri, musik og sang eller anden underholdning.
De deltager og hjælper også gerne, når beboerne på Gudbjerg Plejecenter skal på tur eller vi holder fest i huset.
I forbindelse med beboerfødselsdag kommer de altid på besøg med en buket blomster.

Kontakt det sociale tilbud