fbpx

Fonden Skolen med Musikken

Skolen med Musikken er en selvejende institution, der er organiseret som Fonden Skolen med Musikken.

Fonden er stiftet af skolens leder Lene Dyrberg Kristiansen og samarbejdspartnere Kristoffer Mellerup og Peter Roland Christensen.

Bestyrelsen består i dag af:
– Skoleleder Lene Dyrberg Kristiansen
– Pædagog Kristoffer Mellerup
– Pædagog Rasmus Mellerup (Bestyrelsesformand)
– Lærer Nina Eriksen
– Sygehjælper Sigrid Mikkelsen
– Lærer Jacob Lücking

I 2002 startede planlægningen og arbejdet med at beskrive vores ideer og tanker. Muligheden for at leje lokaler på Snoldelev Maskinfabrik viste sig, hvorefter vi kunne komme i gang med at søge tilladelse til etablering af lokaler samt forhandle en undervisningsoverenskomst på plads med daværende Ramsø Kommune.

Vi havde fælles erfaringer fra et ansættelsesforhold på et andet skole/dagbehandlingstilbud. På baggrund af de erfaringer, vi havde gjort, opstod ideen om at etablere et helhedsorienteret tilbud med kontinuitet, hvor eleverne skal sikres de optimale betingelser for personlig udvikling og forandring. Musikken skulle blive et væsentligt omdrejningspunkt, som et samlende, udviklende og livsbekræftende element.

Vi har intentioner om at udfylde rollerne som de troværdige voksne, som sikrer personkontinuitet og pædagogisk og behandlingsmæssig kontinuitet i forhold til de aktuelle børn.

Skolen er i oktober 2015 flyttet til Gl. Tjærebyvej i rolige og hyggelige lokaler med stort udeareal.

Kontakt det sociale tilbud