fbpx

Fonden Nordjysk Børne- Ungecenter – Pigehuset Fredensdal

Fonden Nordjysk Børne-Ungecenter er stiftet med det formål at yde støtte og omsorg for udsatte børn, unge og voksne ml. 6 år og 35 år. Formålet opnås ved drift af opholdssteder, bosted og beskæftigelsesafdeling.

Fortrinsvis iht. §66, §107, §76 og §85.

 

AT STOPPE DEN NEGATIVE CIRKEL

Fonden Nordjysk Børne-Ungecenter, NBU er et tilbud om at stoppe den negative cirkel, ophæve barrierer og give mulighed for en frisk start med de rette individuelle vilkår og aftaler.

MÅLGRUPPEN

NBU´s målgruppe omfatter børn, unge og voksne der kan have været udsat for forskellige opvækst relaterede og/eller medfødte udfordringer omkring den følelsesmæssige, sociale og kognitive udvikling. Vores bo og opholdssteder er beliggende i Nordjylland, og er kendetegnet ved, at der er gode rammer på stederne. Dette sætter os i stand til at kunne rumme mennesker med udfordringer som ADHD, angst, spise forstyrrelser eller andet.

MILJØSKIFTE FOR BØRN OG UNGE

Fælles for vores afdelinger er, at de gennem et veltilrettelagt miljøskifte giver udviklingstruede børn, unge og voksne mulighed for at udvikle deres
potentialer fuldt ud.

Vores tilgang er, at de stabile, veldefinerede og positive rammer skaber grundlag for indlæring, udvikling og bæredygtige livsværdier, som bl.a. tager udgangspunkt i den pædagogiske tankegang KRAP.

Kontakt det sociale tilbud