fbpx

Egehaven

Det er Stevns Kommunes besøgsudvalg, der modtager din lejekontrakt. Når du er godkendt til et plejehjem, modtager du en lejekontrakt, som du skal returnere til ejendomsadministrationen Lejerbo i underskrevet stand.

Hvis du gerne vil se lejekontrakten, før du flytter ind, skal du kontakte Lejerbo på 20 47 80 15.

Vi har oprettet et bibliotek, der vil besvare mange spørgsmål. Mappen er placeret i boligen og har også information om f.eks. ejendomsmæglerens opgaver i hjemmet og i plejecentret.

Når du flytter ind, bliver du og dine pårørende velkommen og modtaget af den medarbejder, der er din kontaktperson.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og velkommen i dit nye hjem, og derfor beder vi familie eller familie om at hjælpe med flytningen, så dine møbler og andre personlige ting er på plads, når du flytter ind.

Der må ikke være møbler i badeværelset. Derudover afskrækker vi tæpper og for mange dekorative genstande – især hvis du ikke støver dig selv.

Inden for de første 14 dage vil vi tale med dig og din familie om dine interesser og hvad du har arbejdet på i dit liv.
Når du flytter ind, skal du sørge for, at du:

  • Gardiner og gardinstænger samt opsætning
  • Pedalspande til køkken og bad
  • Badeforhæng
  • Lamper til stue og soveværelse
  • Dyne, pude, strøelse osv. (Elektriske senge fås i alle lejligheder)
  • Personlige møbler, tøj osv.

afslutning

Opsigelse for plejehjem er 1 måned, der er gældende fra den 1. i en måned og måneden ud. Opsigelsen skal ske skriftligt.

Når boligen er fraflyttet i ryddig og ren stand, udarbejder vi en visuel rapport. Rapporten er udarbejdet sammen med dig og dine pårørende samt en boligadministrator fra Lejerbo.

forsikringer

Du er ansvarlig for at tegne boligforsikring såvel som enhver. ansvars- og brandforsikring. Stevns Kommune har tegnet den nødvendige bygningsforsikring.

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på Egehaven.

Kontakt det sociale tilbud