fbpx

På Dyssegården tilbyder vi dagbehandling, som giver dig, der ikke har behov for døgnbehandling, mulighed for at deltage i en meningsfuld hverdag med andre unge.

Alle unge, der er indskrevet i vores dagbehandlingstilbud, ligger inden for Dyssegårdens målgruppe på 10-18 år, som du kan læse mere om her.

Som dagelev bliver du tilknyttet en afdeling på Dyssegården, og har mulighed for at benytte de samme faciliteter som de unge, der bor på Dyssegården; som f.eks. sportshal, fitness, fodboldbane, hobbylokale, bordspil, dyrehold med f.eks. kaniner og geder mm. I skoletiden er du tilknyttet skolen og får din egen kontaktlærer.

Den daglige indsats indeholder relevante aktivitetstilbud efter individuel tilgang, således at den unge oplever en meningsfuld hverdag med udviklingsmuligheder.

  • Et 45 timers skole- og dagbehandlingstilbud/skemalagte aktiviteter i skole og afdeling
  • Et roligt og overskueligt miljø med en daglig rutine og forudsigelighed, herunder fast genkendeligt personale
  • Et skole- og dagbehandlingstilbud, hvor der altid er deltagende voksne, som har fokus på et miljø fri for mobning
  • Morgenmad og frokost hver dag
  • Individuelle, ugentlige psykologsamtaler
  • Ugentlige gruppesamtaler

Kontakt det sociale tilbud

Tilbud

Familiebehandling, Skoler, STU, Ungdomsuddannelse for unge med særlige beho vjf.LBKnr.783-STU, Familiebehandling, Skoler, STU, Ungdomsuddannelse for unge med særlige beho vjf.LBKnr.783-STU

Diagnose

Adfærds-ogfølelsesmæssigeforstyrrelser, Adfærdsændringerifm.fysiskeogfysio.faktorer, ADHD, Afvigelseripersonligheden, Andrespiseforstyrrelser, Angstellerfobiskangst, Anoreksi, Asperger, Autisme, Autisme, Bulimi, Depression, Forandretvirkelighedsopfattelse, Kognitivforstyrrelse, Mani, Nervøseelstressrelateredetilstande, OCD, Personlighedsforstyrrelse, PTSD, Selvskadendeadfærd, Skizofreni, Spiseforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse, Udadreagerendeadfærd, Adfærds-ogfølelsesmæssigeforstyrrelser, Adfærdsændringerifm.fysiskeogfysio.faktorer, ADHD, Afvigelseripersonligheden, Andrespiseforstyrrelser, Angstellerfobiskangst, Anoreksi, Asperger, Autisme, Autisme, Bulimi, Depression, Forandretvirkelighedsopfattelse, Kognitivforstyrrelse, Mani, Nervøseelstressrelateredetilstande, OCD, Personlighedsforstyrrelse, PTSD, Selvskadendeadfærd, Skizofreni, Spiseforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse, Udadreagerendeadfærd

Alder

13-17 år, 16-23 år, 13-17 år, 16-23 år

Kommune

Fredensborg, Fredensborg

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.