fbpx

Den Selvejende Institution Nybro

Nybro er beliggende i den gamle bydel i Aabenraa 2 min. gang fra centrum. Nybro har til huse gamle byhuse, der gennem de seneste år er blevet renoveret således, at det fremstår nyt og tidssvarende.

Hovedhuset rummer 9 værelser, 3 køkkener, 2 stuer, computerrum. Overfor hovedhuset har Nybro 6 selvstændige lejligheder med i alt 15 værelser samt 3 selvstændige udslusningslejligheder i forlængelse af Nybro.
Derudover er der til institutionen tilhørende en særskilt administrationslejlighed samt en Beskæftigelses afdeling.

Vores viden bygger på 30 års erfaring i kombination med den nyeste viden samt forskning på området. Nybro´s, aflastning, døgnpladser, timebaseret aflastning, STU samt efterværn retter sig til kommuner samt forældre, der ønsker et professionelt og individuelt tilbud.

På Nybro ved vi, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af gennemgribende udviklingsforstyrrelser er meget forskellige og derfor har individuelle muligheder samt behov. Derfor tilrettelægges alle tilbud i samarbejde med barnet/den unge, forældre og sagsbehandler.

Børnene/de unge mødes med en anerkendende, tydelig samt struktureret tilgang hvor nærvær, omsorg og tryghed er i højsæde. Der er et forudsigeligt miljø, hvor det enkelte barn/ung mødes der, hvor behovet er. I det pædagogiske arbejde er udvikling af selvstændighed hos den enkelte barn/ung i fokus. I processen hen imod den størst mulige personlige selvstændighed benyttes de pædagogiske metoder, der tilgodeser den enkelte barn/ungs udviklings niveau.

Den Selvejende Institution Nybros pædagogiske metoder tager udgangspunkt i TEACCH/Treatment and Education of Autistic and Communication) samt KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik). Den Selvejende Institution Nybros pædagogiske praksis tager udgangspunkt i det enkelte barns kognitive niveau, behov samt interesse, hvor læring og udvikling af hensigtsmæssige sociale mestringsstrategier tillæres.

Download standardbeskrivelse: Klik her.

Kontakt det sociale tilbud

Ingen indflydelse for børnene med strukturer og dårligt coronahandling.

Hej. Jeg har boet på nybro i 7 år. Og mit tid på nybro har været forfærdligt, og især ny hvor de gider ikke at sende os hjem. Også hvis der er flere personer I skolen som er smittet med covid 19. Jeg havde altid en problem med at have en ord i mit skema. Jeg kommer aldrig til møder til det, og jeg har aldrig været enigt med det. De siger at det er for mit eget skyld er bare noget lort. Hvis jeg er ikke er enig med det, hvordan er det så godt? Jeg er 15 år (snart 16) så jeg kan godt tænke for mig selv. Og så covid 19. De gider ikke at sende og hjem, imens der er næsten ingen i min klasse og der er flere I skolen der er smittet. Det eneste de har gjort det er i marts. Hvor regering sagde at skolerne blir lukket. Nybro som forsvar siger at der er ikke nogen personale der havde tid. Men det finder jeg at det er bare lort ud af munden. De har folk i kontorene som er det næsten 24/7. De siger også at det kan være en alt for stor ændring i vores dagligt dag. (Nødpasning) Men jeg er gammel nok til at klare de her ændringer. Samt de andre jeg bor med. De er pisse ligeglad med vores sikkerhed at de gider ikke at sende os hjem fra skole. Kun hvis de blir tvunget. Konklusion: Børnene har ille meget indflydelse med deres skemaer. Og de er ligeglad med vores sikkerhed når det handler om corona.

jonas.glentevej15

1 Anmeldelser

Dårlig ledelse

Vi har kun haft meget dårlig erfaring med Nybro. Lederen var utrolig grænseoverskridende i sin kommunikation og væremåde overfor vores barn. Noget som vores barn stadig lider under den dag i dag. Lederen skulle angiveligt have 25 års erfaring indenfor autismeområdet. Det kunne vi bestemt ikke mærke. Hun ville ej redegøre for sin tilgang og måde at tiltale og omtale vores barn på.

autismenuogforaltid5

1 Anmeldelser

Dårlig sted

Totalt dårlig sted leder lyver om børne i statusudtalsen og svinder dem til.og siger de nået dårligt om Nybro for de skældt ud af personalet og lederen. Og får at vide at det er dem der er et problem. Samt igen vækning af personalet før kl 6 og kl 7 i i Weekendentréen. Ved minder du vi have et sted der lyver og dig og skæller ud hvis man ikke roser dem kan Nybro helt klart ikke anbefales

joac214358

1 Anmeldelser

NEJ TAK til Nybro

Nybro egner sig slet ikke til unge og voksne med autisme. Lederen er direkte ubehagelig og taler i et meget konsekvent, hårdt og nedværdigende sprog. Der er intet forældresamarbejde. Leder udtaler sig til kommune om egne selvopfundne diagnoser uden at have belæg herfor. Kan absolut ikke anbefale konsulentydelser fra Nybro.

5262ganymedes27

1 Anmeldelser

Hold jer langt væk fra Nybro

Som jeg også kan læse af de andre anmeldelser om Nybro, så er det virkelig ikke et sted der kan anbefales. Særligt lederen som har været ansat i snart 30 år er under al kritik. Hun lytter ikke til børnene eller de unge, og kører helt sit eget løb. Egner sig slet ikke til at drive et sted for børn og unge med autisme. Kender flere som har haft deres børn på Nybro og samtlige har været rigtig kede af det. Mange oplever, at det er svært at samarbejde med stedet.

minismw81

1 Anmeldelser