FindSocialeTilbud.dk

Den Selvejende inst. Søndervang

Om boligerne

Søndervang har 6o boliger i plejehjemsdelen på Nyelandsvej 87  og 44 boliger i plejehjemdelen på Emil Chr. Hansens Vej 1. Plejehjemmet på Nyelandsvej 87 blev bygget i 1972, og tilbygningen med plejeboligerne (tidligere beskyttet bolig) blev opført og sammenbygget med plejehjemmet i 1985. Det er planlagt at det gamle plejehjem beliggende på Nyelandsvej 87 skal moderniseres, ved at der bygges en ny bygning på en del af forsyningsgrunden på Emil Chr. Hansens Vej 1. Derved undgås det at beboerne på Nyelandsvej 87 skal flyttes under ombygningen. Det nuværende plejehjem på Emil Chr. Hansens Vej moderniseres og bygges sammen med den nye fløj. Tilbygningen er endnu ikke planlagt i detaljer, det ”nye Søndervang” forventes at stå klar i 2024.
Det nuværende Søndervang har fået et makeover i 2015 og fremstår indbydende og hyggeligt inde og ude.
Boligerne beliggende på Emil Chr. Hansens Vej 1 er ca. 65 kvadratmeter og består af stue med køkken , soveværelse og badeværelse. Alle boligerne har altan – dog ikke i stueetagen, hvor man har adgang til have. Det er muligt at bo to personer i disse boliger.
Boligerne beliggende på Nyelandsvej 87 er ca. 14 kvadratmeter plus fællesareal. Boligerne består af en stue samt badeværelse, og har alle en fransk altan.
Alle Søndervangs boliger har TV stik. Der er adgang til grundpakken fra YouSee. Ønskes der en mellem eller stor TV-pakke, aftales dette direkte med YouSee. Der er endvidere mulighed for internet opkobling via YouSee, der er ikke trådløs Wi-fi på Søndervang før efter ombygningen i 2024.
Hver bolig er omfattet af en løsøreforsikring på kr. 100.000 i boliger med enlige og kr. 150.000 i boliger med ægtefæller. Det anbefales at man bibeholder sin ansvars- og ulykkesforsikring ved indflytningen.

Boligen

Alle boliger er nymalet ved indflytningen i hvide og grå toner. Det er muligt at få en anden farve på væggen i stuen. Man skal dog selv betale for ekstraudgift til maling.
Søndervang stiller en plejeseng til rådighed. Det er muligt at tage sin egen seng med, hvis man ønsker dette og endnu ikke har brug for hjælp til at komme ind og ud af sengen.
Møbler, gardiner, billeder lamper mm. medbringer man selv. Se velkomstpjece på hjemmesiden
Boligerne udlejes efter servicelovens paragraf 192. Boligen udlejes via boligteamet i Frederiksberg kommune.

Kontakt det sociale tilbud