fbpx

Dannevirke Kostskole

 

Vær den første til at bedømme!
Vi har alle sammen brug for en fremtid, vi tør tro på. På Dannevirke Kostskole hjælper vi eleverne med at opnå nødvendige kompetencer, så de kan styre deres liv i en positiv retning.
En tryg base
Kun når man trives, tør man løfte hovedet og møde verden. Dannevirke Kostskole er en lille kostskole, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, tryghed og samarbejde. Hos os står ingen udenfor fællesskabet.
Vores udgangspunkt er den anerkendende relations- og ressource-orienterede tænkning. Vi insisterer på, og tager os tiden til, at møde hver enkelt elev: Med nysgerrighed. Med nærvær. Med respekt.
Et struktureret skole- og fritidsliv
På Dannevirke Kostskole er hverdagen forudsigelig og struktureret, bygget op omkring et kompetent undervisningstilbud og et bredt udbud af fritidsaktiviteter. Vi arbejder med individuelle elevplaner, som udformes ud fra §50-undersøgelsen, den efterfølgende handleplan og elevens aktuelle faglige, sociale og personlige niveau. Elevplanerne rummer målsætninger for både skole og fritidsdel, og vi har et tæt, tværfagligt samarbejde mellem skole og kostafdeling.
Tæt forældresamarbejde
Alle forældre ønsker det bedste for deres børn, og på Dannevirke Kostskole får forældrene mulighed for at spille en positiv rolle i elevernes liv – i det omfang, de magter. For eksempel består et af vores årlige forældrearrangementer af en weekend, hvor forældrene altid møder talstærkt frem og giver en hjælpende hånd. Kost- og skolelærerne tager på mindst to hjemmebesøg om året, og forældrene inviteres til to opfølgningsmøder, hvor også afdelingsleder og elevens sagsbehandler deltager. I hjemmeweekender tilbyder vi at hente og aflevere eleverne i egen bus – det skaber tryghed, at hver enkelt elev bliver afleveret på dørtrinnet.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)