Dalsbo Plejecenter er opført i 1958 med væsentlig om- og tilbygning i 2002.
Dalsbo Plejecenter fremstår med 22 moderniserede plejeboliger indrettet som 1-rums bolig. Størrelsen på lejlighederne er på ca. 70 m² inkl. andel af fællesarealer. Tagetagen anvendes til administrative formål.

Plejecentret modtager dagligt varm mad fra Madservice. Øvrige måltider produceres i plejecentrets afdelingskøkken.

Dalsbo er et hjemligt og hyggeligt lille plejehjem. Huset er indrettet med fælles opholdsstue, en hyggelig lukket gårdhave samt en dejlig sydvendt terrasse, som er omkranset af højbede med krydderurter, jordbærplanter mv. I haven er desuden æble- og blommetræer samt diverse frugtbuske.

Dalsbo er kendetegnet ved en aktiv terapi, som dagligt tilbyder at lave aktiviteter sammen med beboerne. Huset har desuden tilknyttet 12 frivillige fra lokalområdet, som deltager i køreture med beboerne, bankospil, højtlæsning mm. Dagligdagen tilrettelægges i tæt samarbejde med beboerne og evt. pårørende, som vi lægger megen vægt på at have et godt samarbejde med.

Dalsbo har plads til 22 beboere. I huset bor desuden en labrador hund ”Mimi” samt 3 høns og en del akvariefisk. Vi oplever, at dyr er med til at skabe livskvalitet for vores beboere og har de sidste år haft kyllinger i hønsegården til stor glæde.

På Dalsbo prioriterer vi at vedligeholde de ressourcer, som beboerne har. Vi har derfor indrettet et lille træningsrum med cykler, bentræner, armtræner mv.

På Dalsbo er der tilknyttet fast plejepersonale døgnet rundt. Der er ligeledes ansat en husassistent, som varetager rengøring og tøjvask samt en pedel, som varetager diverse praktiske opgaver.

Kontakt det sociale tilbud

image