fbpx

Broager

Opholdsstedet Broager er etableret i maj 2003 som en fondsejet socialpædagogisk døgninstitution godkendt af Hjørring Kommune i Nordjylland.

Broager er en gennemrestaureret nedlagt landejendom som ligger lidt tilbagetrukket i særdeles naturskønne omgivelser syd for Tornby i Vendsyssel med 5 kilometers cykelafstand til Tornby Klitplantage og Vesterhavet samt andre rekreative faciliteter.

Vi tilbyder plads til 6 unge i alderen 12-18 år med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, Autisme og Aspergers syndrom. Vi har mulighed for efterværn frem til det 23. år.

Der arbejdes med principper ud fra et tillempet TEACCH-system samt social træning baseret på kognitive principper blandt andet med elementer fra KAT-kassen. Vi arbejder med pædagogisk relationskompetence, som tilstræber en kontaktform med de unge, som bygger på nære relationer mellem dem og pædagogerne.

Vi har stor fokus på forældresamarbejde og høj pædagogisk faglighed, samt tværfagligt samarbejde, hvor den unge er i centrum.
Vi gør meget ud af, at Broager skal føles så hjemligt og hyggeligt som overhovedet muligt, da det er de unges andet hjem, mens de bor her. Det betyder, at vi har en meget familiær omgangstone og vores husregler vil nok kunne genkendes i de fleste familier. Vi lægger vægt på at skabe trygge rammer ved hjælp af et overskueligt og struktureret miljø.

Kontakt det sociale tilbud