Bofællesskaber § 108

Grundtvigsvej med tilknyttede selvstændige boliger er målrettet beboere ml 18 og 60 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. Nedsættelsen kan skyldes medført eller erhvervet hjerneskade, opmærksomhedsforstyrrelse, autismespektrum, asperger mm. Grundtvigsvej er en gammel villa med plads til 6 beboere, beliggende midt i Nykøbing Sj. by. Fællesfaciliteterne består af køkken, opholdsstuer m.m. Til ejendommen hører en dejlig lukket have.
Der er desuden tilknyttet samt 6 selvstændige lejligheder, med moderne indretning.
Der er mange forskellige faciliteter i de forskellige bosteder. De faciliteter, der ikke er i umiddelbar tilknytning til bostederne, samarbejder vi med lokalområdet om at benytte andre steder. Eksempelvis en udendørs fodboldbane om sommeren, og en indendørs fodboldbane om vinteren, motionscenter mm.

Skovperlen er målrettet beboere ml 18 og 60 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. Nedsættelsen kan skyldes medført eller erhvervet hjerneskade, opmærksomhedsforstyrrelse, autismespektrum, asperger, anden virkelighedsopfattelse mm. Skovperlen ligger omgrænset af mark og skov og består af tre etager. Der er værelser, fælles køkken, rengøringsrum, kontor, spise-dagligstue, og en enkelt lejlighed.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Længerevarende botilbud §108

Leder

Navnet er hemmeligt

Diagnose

Autisme, Depression, Personlighedsforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år

Kommune

Holbæk