fbpx

Bobjergcentret

Bobjergcenret ligger centralt i Asnæs tæt på indkøbscenter og der er gå afstand til og fra stationen.

Vi har 48 lejligheder som hver indeholder sammenhængende tekøkken-stue, separat soveværelse og badeværelse, egen terrasse og et redskabsrum. De fleste af lejlighederne er handicapvenlige med loftlifte i soveværelse og bad. I den nye afdeling E har alle lejligheder udgang til fællesarealer med fælleskøkken, spise- og dagligstue.

Vi arbejder med Eden Alternative filosofien, som tager udgangspunkt i det gode hverdagsliv, hvor du sætter dagsordenen i dit eget liv.

Hverdagen på Bobjerg

På Bobjerg tager vi udgangspunkt i dine behov. Vi er opmærksomme på at hjælpe dig med at fastholde de funktioner og ressourcer du har, når du flytter ind. Vi arbejder også med den rehabiliterende tankegang, hvor du sætter dig et mål for at tilegene dig kompetencer. Det kunne fx være selv at gå på toilettet, selv at skære din mad ud og såvidere, hvilket kan give dig en mere meningsfuld hverdag.

Det er en stor hjælp for os, hvis du eller dine pårørende har skrevet din livshistorie ned . Den kan være med til at give os et godt kendskab til dig.

Vi respekterer, hvis du har forskellige ønsker blandt andet i forhold til at deltage i det sociale liv i huset eller være alene.

Kontaktperson

Du får to kontaktpersoner, når du flytter ind på Bobjerg. Du får et tilbud om, at kontaktpersonerne og centersygeplejersken kommer på hjemmebesøg inden indflytning for at fortælle dig om hverdagen på Bobjerg og afstemme de forventninger, vi har til hinanden.

Det er kontaktpersonernes ansvar i samarbejde med dig at planlægge din hverdag.

Kontakt det sociale tilbud