fbpx

Boligen Atriumhus er en bolig for psykisk svage / syge og sårbare unge i alderen 13-20 år. Vores opholdssted er mindre end 10 min. fra Mørkøv station, hvorfra tog går til Holbæk, København og Kalundborg.

Boligen Atriumhus er til børn og unge med personlighedsforstyrrelser, indre reaktiv adfærd, psykiske lidelser og unge med psykiske problemer, der venter på at blive behandlet eller har behov for behandling.

Atriumhus er en lille hyggelig bolig, der har eksisteret siden 2008, der lægger vægt på at skabe en forudsigelig hverdag. I hjemmemiljøet understøttes unge mennesker i hverdagen og hverdagens situationer.

Atrium Atrium er hjemsted for sundhedspersonale og undervisere, der tager sig af unge. Personalet organiserer behandlingen for at imødekomme gruppen af ​​unge mennesker, der drager fordel af et meget struktureret, forudsigeligt og beskyttet miljø.

Atrium House lægger vægt på stabilitet, indsigt og oplevelser, der på lang sigt kan skabe grundlag for udvikling. Denne udvikling er rettet mod at give unge større ansvar for deres egne liv og muligheder.

Holbæk

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Leder

Christin Maria Meikl

Diagnose

Autisme, Depression, Personlighedsforstyrrelse, Selvskadendeadfærd, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

13-17 år, 16-23 år, 18-23 år, 24-30 år

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.