fbpx

Ammershøjparken

Du finder Ammershøjparken i Kr. Hyllinge by i det smukke Lejre, Sagnlandet Lejre, Hertadalen, Nationalpark Skjoldungernes Land og meget mere. Visit Lejre. Velkommen til det gode liv på landet.

Ammershøjparkens Ældrecenter består 5 huse med leve-bo miljø med hver 10 lejligheder, hvoraf ét af husene, hus 1E, er for svært syge borgere med demens.
Ældrecentret står de kommende år overfor et større byggeprojekt, hvor der udvides med 24 boliger og et serviceareal.

Sammen skaber vi rammerne for en nærværende og indholdsrig hverdag – en hverdag der giver mening for den enkelte. Du har altid mulighed for at få den rette pleje og omsorg i det omfang du har behov for, inden for de rammer vi har til rådighed.

De frivillige kræfter på Ammershøj gør en forskel. De cykler med beboerne, er besøgsvenner, holder fester, tager på bustur og meget mere. Så kom og vær med, og har du lyst, kan du melde dig som cykelpilot her.

Læs vores husavis ”Ammershøjbladet” her, hvor du kan finde mere information om kommende aktiviteter og arrangementer for beboere og pårørende, små historier, fortællinger fra tidligere arrangementer og praktiske oplysninger.

Kontakt det sociale tilbud