FindSocialeTilbud.dk, som er en service af AWORK Webbureau, har i år valgt at støtte organisationen Børns Vilkår. Det har vi af mange forskellige årsager. Først og fremmest er det meget branche nært. Vi arbejder alle for at hjælpe udsatte børn og unge. Børns Vilkår kæmper for at ingen danske børn svigtes og for børnenes ret til en tryg barndom. Hvilket vi gerne vil være med til at kæmpe for.

 

Vi har et fælles ansvar for Danmarks børn. De er vores fremtid og alle uanset social klasse og etniske baggrund har ret til et god og trygt liv. Derfor vil vi gøre vores til at alle har én, der lytter, hjælper og støtter.

 

Barndommen er med til at præge resten en resten af livet og det er derfor vigtigt, at alle får en god start og at vi hjælper dem der er ringere stillet.

Børn bliver påvirket og mærket for livet, når de bliver udsat for mobning, skilsmisser, forældre med misbrug og anden form for svigt. Vi vil gerne være med til at sørge for, at de får den nødvendig hjælp og rådgivning.

 

 

Børns Vilkår har 3 telefonlinjer, hvor man kan ringe og få hjælp og rådgivning. De har BørneTelefonen, som er til børn, som ønsker rådgivning trøst eller bare en voksen der lytter. De har også ForældreTelefonen, hvor forældre har mulighed for rådgivning. Til sidst har de FagTelefonen, som er til alle der arbejder med børn og unge.  

 

Børns Vilkår har desværre ikke ressourcer til at besvare alle deres opkald – faktisk under halvdelen af dem. I 2017 havde de mere end 200.000 henvendelser på BørneTelefonen. Det vil sige over 100.000 henvendelser fra børn, der ikke fik den hjælp, de søgte. Hvilket er noget som skærer dybt i vores hjerter.

 

 

Vi føler ikke at der er nok fokus på området. Isoleret set er ovennævnte missede opkald et tydeligt tegn på at, der skal endnu større fokus på de udsatte og svigtede børn. Vi skal bryde de tabuer, der er når det kommer til svigt, mobning eller andet. Det skal gøres klart at det ikke er noget, som skal finde sted og at der er mulighed for at søge hjælp.

Derfor er det også vigtigt, at når disse børn tager skridtet og søger hjælp, at de får hjælpen og ikke bliver mødt af en telefonsvarer. Der er nemlig sandsynlighed for, at de ikke ringer igen eller værre; gør skade på sig selv. vi hos FindSocialeTilbud.dk vil gerne gøre vores for at Børns Vilkår får de nødvendige ressourcer, da ingen har fortjent at stå alene.

 

 

Bliv fundet i søgemaskinen.

Vil du være en del af FindSocialeTilbud.dk, og søgemaskinerne for henholdsvis opholdssteder, dagskoler og botilbud, så tilmeld dit sted i dag.

X
Ny henvendelse
X
Ny henvendelse
X
Ny henvendelse
X
Ny henvendelse