Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Danmarks sociale tilbud

Nedenfor ser du en oversigt over Danmarks sociale tilbud. Læs og find det rette sociale tilbud for dig.

Opholdssteder

Typiske private tilbud som er specialiseret inden for en bestemt målgruppe af socialt udsatte personer.

Find opholdssteder her

Botilbud

Botilbud er et tilbud til voksne mennesker der, af forskellige årsager, ikke magter at bo alene, eller som har behov for støtte.

Find botilbud her

Dagskoler

En dagskole er typisk en uddannelsesinstitution hvor et barn, som har behov for særlig støtte, får undervisning i løbet af dagen.

Find dagskoler her

Krisecenter

Et krisecenter er et tilflugtssted, typisk indrettet specifikt for mænd og kvinder, hvor man kan blive fri for enten fysiske eller psykiske overgreb.

Find krisecenter her

Plejehjem

Der kan være mange forskellige typer plejehjem, og de adskiller sig oftest ved hvor stor grad af støtte de yder til de ældre borgere, som ikke er i stand til at klare sig i eget hjem.

Find plejehjem her

Andre Sociale Tilbud

Der er mange former for sociale tilbud, såsom medicinsk forvaltning, gruppeterapi, individuel behandling, social støttegruppering og andre typer specifikke behandlingsformer.

Find andre sociale tilbud her

Seneste oplevelser med sociale tilbud

Borgere såvel som pårørende giver dig her deres førstehåndsoplevelse

Jernkongen37

3 år ago

Min redning og bedste sted for alle mulige problemer i dagligdagen.

Dette sted er virkelig et dejligt “familie” struktur. I starten var jeg bange for de andre piger, men det skulle vise sig at det var de dejligst piger som selv havde lignede historie som vi alle kæmpede. Alle piger får deres egen værelse, jeg elskede mit gamle værelse i 42 . Jeg oplevede vi kom tættere på hinanden, lavede god mad ,tog på ture . Det at stå op og nyde en kop kaffe i haven og efter morgenmaden gik vi nogle af tøserne en tur …man kan godt tage lidt på med alt de lækkerier og bagværk?. Jeg oplevede at mit selvværd og tilliden til andre kom tilbage og de mennesker som kommer hver dag og ser til at vi er glade er jeg meget taknemmelig for at have mødt. Vis det er for at få lidt ro så får du ro ,har du brug for at få hjælp til daglig dagen så er de der for dig .Jeg kan ikke skrive alt det som jeg oplevede og er stadig gemt i mit hjerte så kan det helt klart anbefales og selv om det var i sommeren 2017 så er det en af mine bedste minder og et rigtigt sjove grin og oplevelser samt massere af knus og tryghed. (Sheila?).

dennissjoholm2045

3 år ago

Det er et super fedt sted

ekstremt fedt sted gode omgivelser og godt personale?

samsonsp1260

4 år ago

Rigtig hyggeligt sted

Rønnehus er et godt sted at være hvor det rigtigt hyggeligt og med nogle gode aktiviteter